Thursday, October 29, 2009

~esok exam

Posted by ван нур фархана at 10/29/2009 11:01:00 AM 4 comments Links to this post
xhBIS Lg study..huk2..
tapi akan ku bertahan habis kan juga malam ni,adeh

sangat confuse,8 nov exam multivariate yg xtau pape
tapi 7nov ade focus group kat hilton hotel
pasal research cuti sem ritu pasal poor single mother
xtau nak pg ke x...
ati mau pg,tp tkt xhbs study by 6nov tu,huhu.
assignmnt multivariate pun xsiap lg,huk2..
berapa byk la huk2 ku kan,hak2..

exam ni exam trakhir utk mengubah cgpa
agak takut kerana sem ini mcm sgt berbeda dgn sem2 len..
perlu menelaah..
doa kan farhana boleh jawab exam dgn lancar...
ok ja ne..

p/s:xsbr nak habiskan exam,nak pg melancong2.yeay...




Wednesday, October 21, 2009

~rindukan mama n baba

Posted by ван нур фархана at 10/21/2009 05:00:00 PM 2 comments Links to this post
.....

Thursday, October 15, 2009

~sambungan

Posted by ван нур фархана at 10/15/2009 12:19:00 AM 1 comments Links to this post
ni baru balik dari ceramah..
tajuk janji cinta ..
oleh ustaz n ustazah yang selalu msk tv..
xreti eja nama2 mereka so malas nak tulis name mereka..
sorg pengacara al kuliyah,n sorg ustazah semanis kurma..
lagi sorg selalu di jemput dlm rancangan alkuliyah yang juga lecturer uia..
sangat best ceramah tadi..
1st time kot pegi ceramah kat kolej mawar sem ni..huhu
ha..ni bukan nak cakap pasal ceramah..tapi mahu masuk kan pictures..


nak tunjuk nurul gambar kawen udin actually..
tetapi internet sgt slow macam siput,gmbr hp yg xda gmbr udin ada la,hehe...
huhu..kenduri cucu maktok da tiga orang nurul xdpt hadir ..
nanti kenduri na sila balik malaysia okay xkira,hoho..
ni gambar afiq n zahra maen kawen2..


afiq n zahra ku comel

afiq cool n zahra dua gigi


hobby cik na gan zahra masa terluang adalah tgkp gmbr

budak muke susah nak senyum,haih..

saya xsombong..

Wednesday, October 14, 2009

~lame menyepi

Posted by ван нур фархана at 10/14/2009 08:25:00 PM 2 comments Links to this post

hari ini 14oct,persamaan dgn ari rabu..
maksud nye,lagi sebulan habis exam,xsabar2 rase nya =)
banyak aktivity nak buat..
nanti akan ku update blog hari2 sampai orang menyampah,haha..

da lame xtlis blog nii..
so ari ni nak tulis panjang2 walaupun da byk keje nak wat..

tapi raSA mau juga tulis..
at least sebulan sekali,huahua...


ni tarikh2 exam yang baru di update smlm 13 oct,harap xtukar lg..
da best da tarikh2 ini(kalau nak compare dgn jadual terdahulu)..

MAT400(numerical method)~30 oct
CTU 553(ethnic relation)~1 nov
QMT 581(multivariate)~8nov
QMT 503(statistical inference)~10 nov
QMT 571 (quality control)~14 nov

doa kan ku berjaya..

da xleh nak tulis pjg2,mimah da call,nak pg ceramah..
br ja nak upload gambar2,da xjadi..jumpa lg esok lusa kalau rajin..
ja ne




 
blog design by suckmylolly.com