Friday, September 24, 2010

~sudah 24 september rupanya..

Posted by ван нур фархана at 9/24/2010 07:13:00 PM 0 comments Links to this post
sudah lame kottttt xtulis entry...da berapa belas syawal dah ni,tp xpe la,nak wish juga ,selamat hari raya maaf zahir batin=)

tringin nak update blog,tu update juga rini,even ku sorang je pembaca nye,skrg pun da lupa ape ku buat minggu lepas n minggu2 lepas2,huhu...memang short term memory tul ah..nanti bila da tua,kalau umur panjang,boleh tau ape ku buat hari ini bila baca nanti2 kan,tapi sekarang xsempat nak citer banyak,banyak keje...huhuh...banyak case study ku kena buat,da la buat terkedek2..

sekarang dekat rumah, balik sebab nak teman maktok semalam(23september),maktok buat laser mata..dekat hospital mata tun hussein onn(mungkin da slh spelling,uhuh)..pergi pagi balik rumah smpi before maghrib,pergi hospital dengan abang,zahra,maktok n sorang aunty,pergi sane bawa buku bukan main banyak,sebenarnya nak bawa satu buku jer,macam mana ntah abang terbawa bag buku2 ku..so bawa semua la nak cakap tingal kan mcam xsampai ati,da bawa kan,ahhaa..macam serious rajin kot,pergi hospital tunggu nenek siap bawa semua buku tapi just tengok xsmpi satu page,page depan je,bukan depan belakang..

malam tu plak xlarat da nak study,just cari bahan untuk projek,n pagi ni xteman kan maktok,maktok kena jumpa doc sehari selepas mata kena laser,ku suruh kakak ku yang dapat mc teman kan(terpelecok kaki pun dpt mc 2 hari lagi owh),sebab xlarat da,semalam tido lambat,cari bahan tapi tak habis pun pencarian tu,maktok plak malam semalam sakit perut,cirit birit,perut orang tua kan..makan salah sikit xboleh,sensitive,kecian maktok,lepas cari kan ubat lebih kurang 2 pagi maktok tido okay sikit,xda terjaga ke toilet..

harap mata maktok ok la,baru buat sebelah,belah kanan,maktok da la xleh duk diam,ade je keje dia nak buat,xbuat keje da nak rasa demam...huhuhu...

ok la,nak stop sekarang,nak kena mandi2,solat maghrib semua..esok ade kelas pagi2,orang lain weekend cuti,tapi ku kena pulang ke shah alam...ja nee..
 
blog design by suckmylolly.com