Saturday, July 16, 2011

july2011

Posted by ван нур фархана at 7/16/2011 02:48:00 PM 1 comments Links to this post
dah lame tak tulis dekat sini, sebab cuti kan, cuti ni sangat2 busy, ha, bulan lepas besday ku yg ke 23, dah tua dah, huhu..n result sem 2 keluar bulan lepas juga, 17 june, ari jumaat, n saya fail satu subject, yeayyyyyyyyyyyyyy..asek baik tak dismissed sbb cgpa tak below 3.. supervisor cakap, tak best la kalau tak pernah fail, tp betul juga, failed subject tu mcm tak la berapa nak sedih sangat, mula2 je sedih sebab kena jumpa subject programming macam tu lagi, tapi nak buat macam mane, thesis master ni pun, kena guna program juga... ape2 pun memang rasa tak sabar nak habis belajar cepat2, cari keje.. nak ade duit sendiri..
 
blog design by suckmylolly.com