Friday, December 30, 2011

30 december 2011

Posted by ван нур фархана at 12/30/2011 02:02:00 AM 0 comments Links to this post
cepat nya masa berlalu..

Saturday, July 16, 2011

july2011

Posted by ван нур фархана at 7/16/2011 02:48:00 PM 1 comments Links to this post
dah lame tak tulis dekat sini, sebab cuti kan, cuti ni sangat2 busy, ha, bulan lepas besday ku yg ke 23, dah tua dah, huhu..n result sem 2 keluar bulan lepas juga, 17 june, ari jumaat, n saya fail satu subject, yeayyyyyyyyyyyyyy..asek baik tak dismissed sbb cgpa tak below 3.. supervisor cakap, tak best la kalau tak pernah fail, tp betul juga, failed subject tu mcm tak la berapa nak sedih sangat, mula2 je sedih sebab kena jumpa subject programming macam tu lagi, tapi nak buat macam mane, thesis master ni pun, kena guna program juga... ape2 pun memang rasa tak sabar nak habis belajar cepat2, cari keje.. nak ade duit sendiri..

Monday, May 2, 2011

saya sedih

Posted by ван нур фархана at 5/02/2011 08:52:00 PM 1 comments Links to this post
hm..

Thursday, March 17, 2011

17march2011

Posted by ван нур фархана at 3/17/2011 12:47:00 PM 0 comments Links to this post
dah lme xbalik rumah..research proposal n project mcm2 kna settle T_T

Sunday, February 13, 2011

13 feb 2011

Posted by ван нур фархана at 2/13/2011 02:45:00 PM 0 comments Links to this post

Minggu ni tak balik rumah..kali ke dua dah tak balik rumah start sem ni, tak pun dah 3 kali, tak ingat,haha..tak balik minggu ni sebab sibuk banyak keje tak siap maklum la lepas cuti panjang..tajuk proposal pun xda.tapi sekarang dah ade, tu rasa tenang walaupun banyakkkkkk lagi keje tertangguh tak siap..


balik shah alam hari selasa malam lepas..tros kemas2 bilik n tros tido..maklum la balik rumah setiap minggu macam balik cuti sem, datang rumah sewa pun same, kecuali la tak naik kereta, kalau naik ktm or bus n lrt bawa barang sikit jer..memang best la...penat tau bwa barang banyak2..


cuti sem ritu memang bawa banyak buku2,dah jadi kebiasaan bawa buku kemana2, asal bawa buku rasa selesa macam rasa selesa bila malam2 tido letak buku bawah bantal,tak pun peluk buku,ehhehe, tapi cuti ritu sikit pun tak sempat nak study, cuti ritu luang masa main dengan afiq n Zahra macam biase n tolong kakyu jaga Zarafique Collections..n tadi mama call, bagi tau, yang saya dah salah packing barang,bukan satu,tapi TIGA, customers nak lain, n saya pack lain T_T ..ok tapi tak pe..customer sporting..hehee..manusia mane ade perfect..hohoh..ayat nak cover..


ingat nak tulis blog selalu lepas2 ni..nanti bila dah dewasa, rasa sweet kot baca balik ape kita pernah tulis dulu2.. tapi tak kan sempat nak citer semua dekat blog ni, bila nak citer semua dah lupa, ehhee..macam dah lupa tempat2 pergi bercuti dekat china, hk n macao tu, tak ingat dah name2 tempat pergi..sebab tak salin tempat mane pergi, kertas tentative pun dah hilang, ada gambar tapi tak tau nama tempat gambar tu,memang kecian,huhu.. kalau ade video rakaman hari2 kan best..boleh tengok balik..


macam sekarang, bila rindu afiq gan Zahra boleh tengok video dorg yang belambak-lambak tu, tengok sampai battery hp low..keh2..tapi kalau saya tringin nak tengok saya time kecik comel2 dulu kan tak boleh, tak de video..hohohoh ..asek baik ade picture lama2..


owh ya..nak upload gambar katil tido saya sem ni.teeheeeeeeee..tak da keje kan.. =)


ni bawah katil



susu kotak dah tinggal sikit, lepas ni dah xmau beli dah..nanti makin gemuk, nak kena cari susu tepung kot..huhuhuhu..



terpaksa letak gambar awan2 belah atas, kalau terbalik, nanti penuh gambar teddy bear n ada tulisan "sleeping tonight", so memang tak kan letak belah lagi satu dekat belah atas, sebab bukan akan tido tonight saja..tapi tido pagi petang malam setiap ari..macam na nak siap kan keje yang belambak-lambak tu kalau asek tido..huuhuh




ni bantal2 saya, kalau nak kira, tak cukup satu bantal kecik yang berbentuk empat segi sama, lupa nak bawa n sampai sekarang lupa nak bawa n dah tak berhajat nak bawa dah..cukup kot..sem lepas tido bantal asek jatuh bawah jer..


ni lepas dah susun2,dolphin tu aunty saya bagi, dolphin tu kawan baik bagi, n katak tu saya suke, ambik keah nya, dia dapat time operation, orang bagi hadiah..dia tak guna, baik saya guna kan kan..hehee




sekarang duk rumah sewa baru , ok la compare dari dulu.. kalau nak terasa hati pun bukan dengan orang kita kenal, n xda la terkejut ke apa kan....so memang ok la..kadang2 kita sesuai berkawan, tapi xsesuai duduk satu rumah... bila duduk satu rumah, macam2 baru kita tau.. tak da manusia perfect dan memang susah nak jaga hati semua orang....apa2 pun setakat ni saya rasa bahagia duduk rumah baru...hehee..


ok..ja ne..nak kena sambung kemas bilik..sepah2...
Posted by ван нур фархана at 2/13/2011 02:41:00 PM 0 comments Links to this post

Sunday, February 6, 2011

1st entry for 2011

Posted by ван нур фархана at 2/06/2011 02:56:00 PM 0 comments Links to this post

sudah lame xtulis kat blog..setiap kali nya entry mesti tulis dah lame xtulis blog..selalu byk je nak cerita..tp xsempat2 nak tulis..ni tibe2 nak study, terbuka plak blog..bahahahaa...mcm2 nak cerita snanye..tp rasa malas nak type..sekarang sangat busy..sibuk study la konon kan..hehee..sibuk juga dengan on9 biss..tp skrang kakak jaga fully, sbb mama xbagi takut ganggu study...mama cakap study first..ni cuti cny nak habis dah..rasa sangat malas nak balik shah alam..xpe..cuti sem nanti lame...4bulan..boleh siap kan thesis..hehee..ok ya..sepatut nya dah ade tajuk..tp skrg masih xdpt2 tajuk thesis lg..ingt nak pergi MAKNA..nak dpt kan data..tp xsempat..kan bagus kalau xbyk procedur..huuuuuuuuuu...

ni gmbr 1st time pergi i city dekat bahagian snow walk..jumaat lepas 4feb pun pergi lagi..upload pict tu nanti..ehehe





 
blog design by suckmylolly.com