Friday, June 25, 2010

25june2010

Posted by ван нур фархана at 6/25/2010 11:48:00 AM 1 comments Links to this post
result permohonan master upm keluar hari ni,tapi buka2 still in process,huuuuuuu.
hati ku berat pda uitm,sebAb kalau uitm,kurang sikit balik rumah nak compare upm,hari2 sure ade kat rumah,bukan xsuke duk rumah,mesti la suke,impian ku nak blaja dekat u duk umah,kalau kat rumah sure senang nak makan,senang mcm2,tapi susah nak baca buku,tambahan pula,cuti brape bulan ni,saya sudah obes,obestiti,huuuuuu..nek dlm 9kg kot,argh..so memang xboleh duk umah,mama masak simple2 pun da mcm ni,kalau masak yg lebih menawan lagi xtau la.


sebelum ni nak upm sebab pertama) yuran lebih murah, kedua) kelas weekend jer,so isnin-jumaat boleh la cari keje pape bg menanpung kehidupan ku,ketiga)master upm setaun jer..

reason utk pilih uitm sebab pertama)da ade rumah sewa,xda reason len da..huhu..tapi kalau duduk uitm,leh la berdiet jugak,sebab mesti nak makan pun budget2,hehe..

owh,botol susu afiq hilang puas mencari,kena tros kan pencarian...lepas tu pk betul2 nak upm or uitm,tu pun kalau dpt upm,heeeeeeee..alangkah senang kalau tau awal2 xdpt upm or dpt,huuuuuuuu...pape pun uitm kena bayar yuran rini before bank tutup,so kena decide semua nya petang ini..

Thursday, June 3, 2010

~happy birthday to me

Posted by ван нур фархана at 6/03/2010 05:56:00 PM 0 comments Links to this post

=) sudah ages tidak tulis blog..heeeeee..skrg sudah habis practical,sudah habis buat report,sudah habis present..

lepas jer hantar report 13may ritu tros suh mama beli ticket ke perlis=),seminggu dekat sana,balik 20may,21 may tros pg training sbb jd enumerator selama 3 hari,mmg sgt best,sbb pergi dgn 2 org kawan rapat,umiko n nirako,heeeeee..pastu dpt sebilik dgn umi plak,mmg sgt best,heee..sebab nira leh lepak2 bilik kitaorang,im sure nanti da tua akan tringat kenangan bersama umi n nirako,hehee..kerje kami byk lagi makan rasanya, walaupun limited time je time mkn,kami memgunakan nye dengan sebaik mungkin=)


training dekat quality hotel,dekat dengan sogo,ingt nak pergi sogo,tp xsempat pergi,sbb pk nak makan ker nak shopping,shopping pun xda duit,heeeeeeee..so kitaorg spend mase banyak dengan makan makan makan,heeeeeeeee..opppssssss,baru prasan,gambar nirako xda..huuu..

minggu lepas pergi pahang balik hari,kenduri mama nye abang nye isteri nya abang nya anak..haaaaa...kenduri dekat felda lepar 2, sangat la jauh,sesat lagi,sbb hanya ade sawit2,tp best jugak dpt tgk kehijauan,memang bagus untuk mata ku kalau tinggal situ,tapi mmg sy xdpt tinggal situ,sbb jauh sgt dr bandar,setiap kali nak keluar,kena lalu ladang sawit yg panjang dulu..waaaaaaaaaaaaaa...

sabtu ni nak pergi terenganu,balik ahad,n minggu depan nak pergi bercuti dekat PD,yeay..sangat sronok,malas nak pk pasal nak sambung master tu, nak pg interview orang pun agak malas,nak rehat rasa..wlpun da cukup tido..berat ku pun da semakin bertambah,haih...

ok,sakgi malam nak dinner luar,tp xtau nak makan mane,huhu.tringin makan sizzling n chicken chop,haih..kalau tnya ape lg nak mkn,mmg berderet2 la,nak cheezy wedges,nak mkn burger cendawan burger king,tringin makan cantonese yee mee dkt k4,tringin nak mkn beef ginger mee nyum2,sedap nya...

huuuuuuuuu............

ok,nak stop da,dalam ingatan pk xsabar nak jumpa AFIQ je,asek2 tgk video dia jalan terkedek2,sangat kawaii...nanti nak celebrate besday dengan afiq sama2..afiq da setaun cik na da 22taun,tua nyaaaaaaaaa..
 
blog design by suckmylolly.com